J*vla däck!!

Igår var en väldigt händelserik dag. Det började med att jag blev stoppad av polisen.
En kontroll på däcken gjordes och dom sa till mig att jag kunde ställa bilen och börja gå.
2 sommardäck och 2 vinterdäck är ingen bra kombination. Medans tårarna rann försökte jag förklara att vi hade inte satt på dom sista däcken för dom var för dåliga och att vi inte fick av bultarna. Jag sa även att jag var på väg till en bilverkstad för att få dom bytade. Efter många om och men fick jag köra vidare!!! ingen böter eller nått..PUH!!
Vilken tur!!
 
Jag körde till bilverkstaden för att se om dom hade tid men givetvis var dom fullbokade. Jag bad killen följa med ut och titta på bilen och förklarade att jag VERKLIGEN behövde få däcken bytta NU!
2 däck beställdes och dom kunde klämma in mig efter jobb! :)
 
Efter jobb satte jag mig i bilen trött som bara den och körde till bilverkstaden.
Dom körde in bilen och jag såg att dom stod och kämpade med att få av däcken. Ingen lycka. På bilverkstaden sa dom att "nyckeln" (kommer inte på just nu vad den heter) hade blivit rundad och dom kunde inte göra något. VAFAN? Är ni inte specialister på däck? Jag slängde in däcken i bilen och körde därifrån sur som fan.
 
Väl hemma ringde jag min bror för att kolla om han hade en rörstång, han fattade inte ett skit vad jag menade. Efter ett tag ringde han upp och sa att det hette RÖRTÅNG!!! Hihi...Han hade en på jobb men Magnus hade inte kommit hem ifrån jobb så jag avvaktade lite med att köra.
 
När min fina M kom hem bad jag honom titta på däcken och det slutade med att vinkelslipen åkte fram.
Efter ett tag var bultarna av och dom nya däcken på!!! Vilken lycka!! Dock fattades jag 2 bultar så idag efter jobb körde jag tillbaka till samma ställe där jag var igår och bad om två nya bultar. Jag fick 4 nya gratis + att dom satte dit dom och kollade över dom andra däcken så dom var tillräckligt spända.
 
Massor med kärlek till min gubbe!!! <3
 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0